Deel dit artikel
-

Funda voor luxe auto’s

Vier jonge Nederlandse ondernemers lanceren later deze week een soort Funda voor luxe auto’s, Luxcar.nl. Robert Vonk, Jordy Burggraaf, Maico Voets en Barend Peijnenburg kwamen tot de conclusie dat er geen website bestond voor alle exclusieve merken.

‘Door de aanwezigheid van websites waarop autobedrijven adverteren is het vinden van een auto niet moeilijk’, schrijft het viertal op hun site. ‘Het is echter een ander verhaal bij auto’s uit het topsegment, omdat lang niet alle auto’s op deze websites zijn te vinden. Deze websites kunnen immers de sfeer, beleving en exclusiviteit niet overbrengen.’

Luxcar wordt volgens de initiatiefnemers een online platform waarop het aanbod van exclusieve auto’s binnen Nederland te vinden is. De startup werkt dan ook uitsluitend samen met geselecteerde autobedrijven en experts op het gebied van onderhoud, schadeherstel en tuning.

Tot nu toe staan er van zo’n twintig dealers een kleine 350 auto’s op Luxcar die samen een waarde vertegenwoordigen van dik 40 miljoen euro, weet RTLZ.

Er moet worden verdiend aan advertenties, video, fotoreportages en een prominente plek op de homepage.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond