Deel dit artikel
-

Galaxy Watch Active en Galaxy Fit voor sportprestaties en welzijn

Behalve zijn eerste vouwbare smartphone en de nieuwe Galaxy smartphones onthulde Samsung deze week ook de nieuwe Galaxy wearables: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e en Galaxy Buds. Het gaat om een smartwatch, activity tracker en draadloze oordopjes.

De Galaxy Watch Active is volgens Samsung bedoeld voor modebewuste gebruikers, die gezonder willen leven. Het horloge waarschuwt voor een te hoge hartslag of juist erg lage hartslag. Met de Stress Tracker houd je je stressniveau in de gaten en krijg je ademhalingsoefeningen om je terug in balans te brengen.

De Galaxy Watch Active weet of je hardloopt, fietst, roeit of een dynamische workout doet. Je kunt kiezen uit 39 activiteiten.

De Galaxy Watch Active is vanaf 15 maart beschikbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 249,99 euro.

De Galaxy Fit en Galaxy Fit e hebben een langere batterijduur gekregen, waardoor je ze een week lang kunt gebruiken zonder bijladen. Beide wearables starten automatisch met monitoren als je loopt, hardloopt, fietst of roeit. Ze zijn waterbestendig tot 5 ATM.

De Galaxy Fit is in de kleuren zwart en zilver beschikbaar vanaf eind april voor een verkoopadviesprijs van 99,99 euro. De Galaxy Fit e is vanaf half april te koop in de kleuren zwart, wit en geel voor 39,99 euro.

De Galaxy Buds onderscheiden zich tenslotte door de Enhanced Ambient Sound. Hierbij wordt het achtergrondgeluid versterkt als je belt of luistert naar je favoriete muziek. Adaptive Dual Microphone gebruikt microfoons om je stem helder te laten klinken. De Buds laden in 15 minuten voor 1,7 uur op.

De Galaxy Buds zijn vanaf 29 maart verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en geel voor 149,99 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond