Deel dit artikel
-

Goldman Sachs investeert in Ekomi

De venture capital-tak van Goldman Sachs neemt weer een belang in een Duits bedrijf. Dit keer Ekomi, de site waar consumenten recensies kunnen achterlaten over bedrijven.

Hoeveel de zakenbank in het Berlijnse bedrijf investeert, is niet bekendgemaakt. Het groeikapitaal zal gebruikt worden om de internationale activiteiten te laten groeien, onder meer in Amerika.

Ekomi biedt een platform voor consumenten om hun ervaringen met bedrijven met anderen te delen. Tegelijkertijd krijgen bedrijven de gelegenheid daarop te reageren en, tegelijkertijd, inzage te krijgen in de perceptie van de consument van het bedrijf.

Ekomi heeft 250 medewerkers en heeft kantoren in onder meer Berlijn, Londen, Parijs, Madrid en Los Angeles. Het is ook actief in Nederland. De dienst verwerkte tot op heden veertig miljoen recensies en bedient daarmee veertienduizend bedrijven.

Goldman Sachs investeerde afgelopen maanden eerder al in groeiers als Mister Spex, Foodpanda en Windeln.de. Stuk voor stuk bedrijven die met de zakenbank hun internationale activiteiten willen opschalen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond