Deel dit artikel
-

Groupon kent wereldwijd 115,7 miljoen leden

De teller voor het aantal Groupon-leden stond eind juni op 115,7 miljoen. Een jaar geleden ontvingen nog maar 10,4 miljoen mensen de deals van Groupon via e-mail. Van de 115,7 miljoen leden hebben er ruim 23 miljoen wel eens een deal via Groupon afgenomen. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

Leonard Wolters

Zoveel omzet…. en toch geen winst. Knap.

Ron Lopetegui

Tja.. als er geen winst gemaakt wordt, wat moet je dan met die 115,7 miljoen leden..? Maar dat zal de komende jaren wel veranderen denk ik.

Ru

Inderdaad interessant dat dit nog steeds verlies draait. Ik heb dan ook twijfels of dit wel de goede kant op gaat.. Een goed concept is scalable en draait als het goed is na een bepaald punt in formaat om van verlies in winst.
Met zo’n aantal leden en nog steeds verlies denk ik echter dat het bedrijfsconcept van Groupon niet (op lange termijn) werkt. Groter worden = meer omzet, maar ook meer personeelskosten. Zolang het concept zo gebouwd is dat deze personeelskosten hoger zijn dan de inkomsten (wat nu blijkbaar het geval is), zal dit nooit winstgevend worden. Dan maakt het niet uit of je 1mjn, 10mjn of 115,7mjn gebruikers hebt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond