Deel dit artikel
-

Hans Bakker algemeen directeur ad-interim TMG (update)

De Raad van Commissarissen van Telegraaf Media Groep (TMG) heeft Hans Bakker benoemd tot algemeen directeur ad-interim van uitgeverij TMG.

Bakker vervangt topman Geert Jan van der Snoek die is geschorst. Hij blijft aan in deze functie totdat een nieuwe Raad van Bestuur is aangesteld. De primaire verantwoordelijkheid voor het proces rondom de overname door Mediahuis blijft in handen van de Raad van Commissarissen.

Van 2002 tot en met 2016 was hij Bakker directeur van RAI Amsterdam. Daarvoor was hij zeven jaar Voorzitter van de Raad van Bestuur van TUI Nederland en lid van de Raad van Bestuur van TUI Groep. Hij is verder commissaris bij Transavia Airlines, Snowworld en GVB.

Algemeen directeur Telegraaf Landelijke Media Harry de Wit vertrekt bij TMG. De Wit heeft zelf besloten zijn functie neer te leggen, vermoedelijk omdat hij het oneens is met Mediahuis als partner. Dat bedrijf meldde dinsdag een aanvullend belang van 0,73 procent te hebben verworven in TMG voor een prijs van 6,00 euro per aandeel.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond