Deel dit artikel
-

HoloLens 2 in najaar naar Benelux

Microsoft gaat vanaf het najaar zijn AR-bril HoloLens 2 ook in de Benelux leveren. HoloLens kan straks in nog eens 15 landen worden besteld. Dat heeft Microsoft zojuist bekend gemaakt op zijn (virtuele) ontwikkelaarscongres Build.

Wat de prijs precies gaat worden is niet bekend gemaakt. In de VS moet men er 3500 dollar voor betalen. HoloLens is er vooral voor professionele toepassingen.

Naar verluidt zou Apple dit najaar of anders maart 2021 zijn AR-bril willen tonen, maar die zou niet eerder dan eind 2021 of begin 2022 beschikbaar komen. Of de bril Apple Glass gaat heten, zoals YouTuber Jon Prosser beweert is niet duidelijk.

Zoals gebruikelijk regende het aankondigingen op Build, zoals nieuwe toolkits voor machine learning, cloudoplossingen voor de zorg, de bredere beschikbaarheid van het quantumcomputing platform Azure Quantum, updates voor Visual Studio en nieuwe toeters en bellen voor browser Chromium Edge en Teams.

Er wordt rekening mee gehouden dat Chromium Edge volgende week officieel wordt uitgerold, samen met de May 2020 Update voor Windows 10. In dat geval wordt Edge automatisch aangeboden via Windows Update.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond