Deel dit artikel
-

Honderden aanmeldingen gratis webshops CCV

Betaalleverancier CCV geeft in Nederland winkeliers en horecabedrijven drie maanden een gratis webwinkel om de transitie te maken naar het digitale domein. Honderden bedrijven namen die gelegenheid.

Met het aanbod kunnen restaurants tijdelijk een gratis bestelsite draaien om toch enige klandizie te houden. Voor winkeliers met een stenen winkel geldt hetzelfde aanbod, maar dan voor een webshop. Na afloop van het kwartaal kunnen ze besluiten een abonnement te nemen.

Het aanbod van een zogeheten CCV Shop geldt voor die bedrijven die al een betaalsysteem van CCV in hun zaak hebben staan.

Commercieel directeur Ivo Rupert vertelt tegen deze uitgave: “We zien dat momenteel honderden ondernemers zich momenteel online bij ons aansluiten en we hopen hen allen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zodat ze in deze moeilijke tijd toch succesvol kunnen zijn. Wat ook mooi is om te zien dat er in deze tijden vele nieuwe initiatieven ontplooid worden om gezamenlijk lokale ondernemers te ondersteunen, ook met deze initiatieven helpt en denkt CCV Shop graag mee.”

Enkele voorbeelden van nieuwe, veelal lokale initatieven:

https://www.vlagvoornederland.nl
https://www.supportlocals.nl
https://www.kopenincapelle.nl
https://www.takecarebybeingaware.com
https://www.bavettevleesenzo.nl
https://ijsbezorgen.ccvshop.nl
https://bezorgservice-aalten.nl
http://www.perkgoeddalfsen.nl
https://terstegebestellen.ccvshop.nl
https://debotanistbreda.ccvshop.nl
https://www.samen-wo-en-men-store.com
https://dekrab.ccvshop.nl
https://www.thepokefamily.nl
https://www.angelsenheroes.nl

Foto: Franklin Heijnen (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond