Deel dit artikel
-

Hoofd Verkoop verlaat Ilse Media na 3 maanden

Marcel Udo verlaat Ilse Media om de Europese divisie van videobedrijf Eyewonder op te tuigen.

Per begin maart treedt Marcel Udo aan als directeur Europa van het Amerikaanse bedrijf Eyewonder. Vanmiddag maakte hij daarom, voor velen onverwacht, zijn vertrek bekend bij Ilse Media. Hij was daar sinds december 2007 in dienst als directeur Verkoop.

Udo tegenover Emerce: "Dit is een kans die maar één keer in je leven voorbij komt. Dit moest ik grijpen. Als de gelegenheid zich niet had aangediend, was ik ook niet bij Ilse weggegaan."

Het vertrek van de directeur Verkoop heeft niets te maken met het aantreden van de nieuwe algemeen directeur Joris van Heukelom, "In tegendeel juist."

Udo’s taken zullen tijdelijk worden waargenomen door de operationeel directeur van Ilse Media, Gert Jaap Schoppink.

Via Londen en Dublin Europa in

Bij Eyewonder zal Marcel Udo eerst een kantoor openen voor de Benelux-markt. Daarna volgen andere Europese landen. Eyewonder is een bedrijf dat zich specialiseert in videostreaming van advertenties.

De onderneming is in 1999 opgericht in Amerika en breidt nu uit naar Europa. Sinds 2007 is er een kantoor in Londen en in Dublin. In Duitsland kocht Eyewonder in september vorig jaar het Duitse Vendi Interactive.

Eyewonder rapporteerde recentelijke geen financiële cijfers. Het bedrijf concurreert met ondernemingen als Klipmart en Pointroll. In mei 2007 ontving Eyewonder een kapitaalinjectie van het Amerikaanse BIA Digital Partners

Tot vorig jaar december werkte Marcel Udo voor uitgeverij De Telegraaf.

Deel dit bericht

11 Reacties

danny

marcel, eindelijk een serieuze concurrent :-) welkom in richmedia land danny

Marcel Groot

Gefeliciteerd Marcel

andre opdam

Once in a life time! Succes, ben benieuwd naar je broadcast

J/W van der Vlugt

Gefelciteerd Marcel!Jaap & Wimmie

Corina

Geweldige kans!!! Ik weet zeker dat je ook hier een succes van gaat maken. 

Marcel Broek

Marcel, Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging!Maak er een succes van, ik gun het je van harte. Marcel Broek

mireille

Marcel goes international! Hoe snel kan het gaan…Heel veel suc6 en ik ga je wel weer tegenkomen 

kabouter plof

Ja natuurlijk van harte! gewoon na 3 maanden een bedrijf achterlaten terwijl ze net waarschijnlijk met meneer Uddo een plan hebben opgesteld, daargelaten de wervingskosten. Loyaliteit versus uitdaing. Goed voor de industrie dit soort sprinkhanen gedrag? het zoveelste amerikaanse bedrijf, even een kantoortje openen, iemand weghalen die kennelijk nog in een vacaturebank stond of op de shortlist van een recruiter. hoezo zekerheid tot succes?

Ilse

"Ik weet zeker dat je ook hier een succes van gaat maken." Heeft hij van Ilse in 3 maanden al een succes gemaakt?Of is ergens 3 maanden werken al een succes voor Udo? Misschien ken ik de persoon niet goed, maar dat is ook heel lastig in zo'n korte tijd. 

VincentL

Hoi Marcel, ziet er geweldig uit, een nieuwe uitdaging, helemaal vanaf nul een bedrijf uit de grond stampen. Veel succes.

Henk

Denk dat het snel duidelijk was dat deze functie buiten een beetje te hoog gegrepen was voor onze vriend Marcel. Alvorens hij door de mand zou vallen heeft hij eieren voor zijn geld gekozen en is voor een iets minder gecompliceerde omgeving en opdracht gegaan. Heel verstandig. Dat dus wel. Misschien wel het beste voor alle partijen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond