Deel dit artikel
-

Hoofdredacteur Emerce vertrekt

Anton van Elburg vertrekt als hoofdredacteur van Emerce. Na zeven jaar Emerce start hij per 1 januari met een eigen bedrijf dat zich gaat richten op 'content development: het bedenken, opzetten en uitvoeren van print- en onlineprojecten.' Het is nog niet bekend wie de nieuwe hoofdredacteur wordt.

Van Elburg is vanaf de oprichting betrokken geweest bij Emerce. “Na de succesvolle start in de dotcom-periode, het faillissement, de herstart, Iconomy Publishers, Quote Media, VNU Business Publications, ruim 60 nummers, 4 industry/E-days, 10 updates, 7 partnerblogs, 5 eigen blogs en een paar gig aan webcontent stop ik ermee. Het is tijd voor iets nieuws,” zegt Van Elburg.

Het vertrek van Van Elburg komt op een moment dat Emerce er goed voor staat. “eDay trok vorige week een record aantal bezoekers en er wordt winst gemaakt. Qua timing leek me dit het beste moment om te vertrekken.”

Deel dit bericht

20 Reacties

Marco Derksen

Anton, bedankt voor alles wat je ons via Emerce hebt gebracht de afgelopen jaren en heel veel succes met je nieuwe bedrijf!

Joep Egmond

Beste Anton, Veel succes in deze nieuwe, waarschijnlijk nog creatievere periode in je leven! Mocht je nog hulp nodig hebben met content development en de ervaringen daarvan in de e-learning(zie http://www.hema.nl/onlineleren) , moet je me zeker even bellen of mailen. Groetjes, Joep Egmondinf@company-solutions.nl 

Olivier

Al 7 jaar een trouw bezoeker, van mij de beste wensen en goede zaken voor de toekomst. U heeft mooi werk geleverd!

Boris Veldhuijzen van Zanten

Anton vertrekt bij Emerce? Een donderslag bij heldere hemel! Veel succes gewenst bij je nieuwe onderneming. Ik hoop dat Emerce.nl ons wel op de hoogte houdt van de avonturen van Anton want ik ben erg benieuwd wat dat wordt en hoe het bevalt aan de andere kant van de lijn. Bedankt voor jaren leesplezier!

Guido van Nispen

Anton het beste toegewenst, altijd weer mooi om te zien dat mensen de ondernemerskant van het leven opzoeken! Veel succes en ik ga er maar vanuit dat we veel van je horen en zien.

Jake Blok

Good Luck Anton! groetjes Jake

Michael van Os

Times are changing, time for a change.Van ex tot ex: heel veel succes.

webmaster

Lees Emerce al 8 jaar. Ken je niet persoonlijk, maar wil je succes wensen met je nieuwe onderneming. De tijd is rijp voor een nieuwee boom 🙂

Johan Schaap

Anton! Onverwachte stap. Maar na zeven jaar buffelen mag het ook wel. Veel succes met je onderneming en Emerce veel succes met het zoeken naar een opvolger! Groet, Johan Schaap

Joost Becking

Anton, goede move; altijd leuk om iets nieuws te beginnen! Na zoveel jaren schrijven over de branche weet je vast als geen ander wat de valkuilen zijn. Met jouw ervaring wordt je bedrijf zeker een succes.

Stephan Fellinger

Anton Veel succes met je nieuwe plannen!

herman Poos

Ondernemen en innoveren blijft altijd nog spannender. Complimenten hoe je Emerce hebt uitgebouwd tot een boeiend en goed blad dat elke keer je laat nadenken en momenten tot inspiratie bezorgt.Veel succesHerman PoosSyntens, innovatienetwerk voor ondernemers

Henk Hoekman

Ex-collega, Ik wens je heel veel succes in je "zelfstandige" toekomst! Groet, Henk Hoekman

Fred van Dijk

Anton, al die jaren jouw blad en site met interesse gevolgd. De ups en downs van nabij meegemaakt maar jullie zijn er toch goed doorheen gekomen! Dank voor het leesplezier en veel succes gewenst met jouw nieuwe initiatief!

Diana

Anton, ik ken je niet persoonlijk, maar wil erg graag meer weten over je nieuwe plannen! Wie weet kunnen we elkaar nog eens goed aanvullen!Heel veel succes en wie weet spreken wij elkaar ooit!

John de Vroede

Beste Anton, Stiekemerd!! Tijdens de lunch liet je niets vallen… Maar zo ken ik je ook, professioneel en discreet. Succes. Als ik of MarketingXperts kan helpen, let me know. Groet, John

Vincent Heidinga

Succes en veel plezier met je nieuwe plannen Anton!

Hennie van Velzen

Anton, Ontzettend veel succes bij je nieuwe uitdaging en mogen de resultaten maar hetzelfde worden als wat je met Emerce bereikt hebt.

Erik van Roekel

Veel succes met je nieuwe uitdaging en bedankt voor je bijdragen aan het marketingvak.

Yuri van Geest

Anton, Verrassend! Ik vond het in ieder geval erg fijn om met jou en jouw team te werken tot nu toe. Wat mij betreft continueren we dat.  Voorts vind ik Emerce nog steeds een interessante bron van informatie inzake digitale media en marketing, toch een verdienste van jou en het team. Zoals de eDay ook een prettig evenement is gebleken.  Heel veel plezier, geluk en succes met jouw nieuwe avontuur ! Cheers, Yuri

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond