Deel dit artikel
-

IFA: LG lanceert V30 smartphone met dubbele camera

Hij ziet er wat gewoontjes uit, maar de langverwachte LG V30 smartphone heeft aardig wat bijzondere eigenschappen.

De LG V30 beschikt over een OLED FullVision display, een f/1.6 diafragmacamera, een Crystal Clear lens in de dubbele camera, premium geluid met de Hi-Fi Quad DAC met slimme kenmerken zoals B&O PLAY, Google Assistant en spraakherkenning.

Zelfs met een groot 6-inch 18:9 OLED FullVision display is het toestel 8 millimeter korter en 3 millimeter smaller dan zijn voorganger, wat zorgt voor een stevigere en meer betrouwbare grip.

Met een dikte van slechts 7,3 millimeter en een gewicht van 158 gram is de V30 daarnaast de lichtste smartphone in de categorie 6-inch en groter. Het geharde Gorilla Glass 5, dat zowel de voor- en achterkant bedekt, is helemaal rond de rand gebogen.

Het QHD+ (2880 x 1440) OLED FullVision display biedt volgens LG een snelle reactietijd, wat het kijken van een heftige actiefilm of het spelen van een game wel zo prettig maakt.

De dubbele camera aan de achterkant heeft volgens LG het grootste diafragma ooit in een smartphone. Daarnaast is de camera uitgerust met een Crystal Clear glazen lens, die zorgt voor extra heldere en kleurrijke beelden. De V30 is ook uitgerust met een tweede 13MP groothoeklens met minimale randvervorming.

Een andere nieuwe functie is Point Zoom. Waar het bij andere smartphonecamera’s alleen mogelijk was om in te zoomen in het midden van het scherm, maakt Point Zoom gebruik van geavanceerde algoritmes zodat je met de Zoom Slide functie op iedere plek van het scherm in kunt zoomen.

De V30 zal in Zuid-Korea op 21 september op de markt komen. In Nederland zal de introductie van dit toestel in het vierde van dit jaar zijn. De V30 wordt in vier verschillende kleuren gevoerd: Aurora Black, Cloud Silver, Moroccan Blue en Lavender Violet.

De LG V30+ met 128 GB geheugen zal in beperkte markten beschikbaar zijn en vooralsnog niet in de Benelux.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond