Deel dit artikel
-

IFA: Robuuste camera voor verschillende hoeken

Het belangrijkste nieuws van Sony op IFA? Ongetwijfeld deze  robuuste RX0 camera. De RX0 is geschikt voor het maken van foto’s en video, maar kan ook worden gebruikt in een opstelling met meerdere camera’s. Zo kun je foto’s, video’s of superslowmotionbeelden maken vanuit verschillende hoeken.

Met een gewicht van 110 gram en afmetingen van 59 mm x 40,5 mm x 29,8 mm (B x H x D) verlegt de RX0 de grenzen van een premium compact camera, zegt Sony.

De camera kan met name worden gebruikt om foto’s en video’s te maken onder moeilijke omstandigheden, zoals in de regen, onder water of in een zanderige of stoffige omgeving.

De draadloze afstandsbediening FA-WRC1M van Sony kan worden gebruikt om maximaal vijftien RX0-camera’s te bedienen. De app PlayMemories Mobile kan maximaal vijf RX0-modellen draadloos verbinden.

Een draadloze oplossing, waarbij meer dan zes RX0-camera’s kunnen worden aangesloten, is momenteel in ontwikkeling en komt in januari 2018 beschikbaar via firmware-update. Voor gebruikers die een bekabelde verbinding willen, komt er in januari 2018 ook een speciale adapter beschikbaar.

De camera is in de Benelux leverbaar vanaf oktober voor 850 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond