Deel dit artikel
-

Sony na 25 jaar weg uit Badhoevedorp

Na ruim vijfentwintig jaar gevestigd te zijn in Badhoevedorp, verhuist Sony Benelux naar het moderne park 20/20 in Hoofddorp. Sony Mobile en Sony Professional Solutions zullen eveneens meeverhuizen.

Sony koos voor een modern gebouw dat past bij haar specifieke behoeften. Het interieur is door Willem Heyligers ingericht. Het pand past verder binnen de hedendaagse trend van kantoren: Cradle to Cradle en open van structuur.

In de ruimte kan zowel individueel geconcentreerd gewerkt worden als in een team.

Het Sony-gebouw was lange tijd een blikvanger even buiten Schiphol. De laatste jaren werd het gebouw al niet meer volledig gebruikt door Sony.

Deel dit bericht

3 Reacties

Fred Amsterdam

Sony was langer dan 25 jaar gevestigd in Badhoevedorp. Het was begonnen als Brandsteder electronics, de vader van Ron Brandsteder, die de eerste importeur was van Sony. Het bedrijf was gevestigd sinds de jaren zestig in de Jan van Gentstraat te Badhoevedorp. In de laatste jaren voor het vertrek naar de onlangs verlaten gebouw in Badhoevedorp was het bedrijf al verkocht aan Sony , Dat werd toen Sony Nederland geheten.

Gery Leenknegt

Kun je in het nieuwe Sony gebouw ook shoppen of moet je dan naar de Sony mobile shop in de kalverstraat???

Maarten

Het hoofdkantoor van Sony is nog in de jaren 90 gebouwd, en toen het grootste kantoorpand van Badhoevedorp. Het was in die jaren ontzettend modern, en een blikvanger. Het heeft Badhoevedorp een beetje op de kaart gezet. En nu zit het Corendon hotel er in.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond