Deel dit artikel
-

iMMovator en Hilversum Media Campus gaan samen

iMMovator en Hilversum Media Campus gaan vanaf 2018 fuseren tot een nieuwe organisatie. Beide organisaties werken al langere tijd samen. Onder één vlag bieden ze een nog krachtigere propositie om de media-industrie te ondersteunen in de digitale transformatie, zeggen beide bedrijven in een gezamenlijke verklaring.

In de nieuwe organisatie worden de krachten van iMMovator (het aanjagen innovatie in de mediasector) en Hilversum Media Campus (opleidingen) gecombineerd. De nieuwe organisatie richt zich op drie gebieden: businessontwikkeling, kennisontwikkeling en talentontwikkeling.

Het verbinden van mediabedrijven aan relevante startups en scale-ups – zoals gebeurt in de dienst MediaMatters – krijgt een belangrijke rol bij businessontwikkeling. Kennisontwikkeling focust op drie trends: data, immersive media en de verrijking van sport en live events. Rondom deze thema’s worden zogenoemde fieldlabs georganiseerd om kennis te ontwikkelen en testen in proof of concepts.

Een van de andere diensten is het Talent Development Program (TDP), een programma dat zich richt op jonge high potentials in de media-industrie.

iMMovator is nu vooral bekend van de Cross Media Cafés die bij Beeld & Geluid worden gehouden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond