Deel dit artikel
-

Cross Media Café gewijd aan sport en media

iMMovator wijkt voor zijn volgende bijeenkomst af van de gebruikelijke locatie in Hilversum. Maandagmiddag 6 juni organiseert iMMovator in samenwerking met Amsterdam ArenA een speciaal Cross Media Café over Sport & Media-innovaties.

Media-innovaties stellen ons in staat om op nieuwe manieren sportwedstrijden mee te beleven. Verrijken de sportbeleving voor bezoekers en publiek.

Tijdens deze speciale editie zal dan ook het innovatieprogramma Spectacular ArenA eXperiences (SAX) worden gelanceerd. Dat programma wordt momenteel uitgewerkt in een samenwerking tussen Amsterdam ArenA, TNO, Hogeschool van Amsterdam en iMMovator. Het wordt een open innovatieprogramma tot en met 2020. De kern van SAX draait om samenwerking rond innovaties ten behoeve van grote publieksevenementen in stadions met de Amsterdam ArenA als zogeheten fieldlab.

Sprekers op 6 juni zijn onder meer Lara Ankersmit (hoofd nieuwe media NOS), Thomas Metz, Sports Partnerships Manager, Twitter, Babette van Dijck, Manager Entertainment Products Liberty Global over de Ziggo Sport Experience app, Euromedia Group en Mark van Leest over de plannen van Ajax.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond