Deel dit artikel
-

ING Bank kampt weer met grote storing (update)

ING Bank kampt sinds vanochtend met een grote storing, waardoor opnemen en betalen via iDEAL niet mogelijk is. Op internet klagen klanten massaal.

Zowel mobiel als via web zijn geen betalingen mogelijk, zakelijk en particulier. Sommigen kunnen zelfs niet inloggen bij MijnING. ‘Via internetbankieren gaat ook niet, bij kantoor zelf lukt het ook niet. iDEAL-betalingen ook een probleem. CHAOS verjaardag zonder boodschappen,’ klaagt een klant.

De problemen zijn ontstaan door herstelwerkzaamheden na een storing met de app van ING. Als gevolg daarvan lukte vanochtend eerst overschrijven van spaar- naar betaalrekening niet. Sommige klanten melden nu ook dat zij niet in de winkel kunnen betalen. ING verwachtte dat de problemen ‘in de loop van de middag’ waren opgelost, maar in de avonduren lag alle diensten er nog steeds uit.

Half augustus werd ING ook al getroffen door een uren aanhoudende storing als gevolg van een probleem bij een van de netwerkleveranciers.

Meldingen bij Allestoringen.nl

Deel dit bericht

18 Reacties

ad brabers

..oplichters zijn het..in nette pakken..

Annie schaft

Godsamme het is ook altijd wat!

Marieke

Kan iemand melden hoelang het nog gaat duren voor ik bij mijn spaarrekening kan?

Belachelijk dat mensen urenlang niet kunnen betalen en zo niet eens hun boodschappen kunnen doen, terwijl ze het geld wel hebben. Het zou eigenlijk vergoed moeten worden, maar dat doen ze toch niet.

Romana

Fijn….onze nieuwe auto staat op ons te wachten, maar we kunnen hem niet betalen door dezes storing. Daar gaat ons weekendje weg met de nieuwe auto :-((

P.J. den Heijer

Het is wel Gods geklaagd dat ING koploper is in storingen betaalverkeer via het internen. Het is zo wie zo een slechte Bank die via overheid op de been is gehouden. Spaarrente is het laagst van allemaal. Overstappen naar een andere bank is enige manier om van de storingen af te komen.

Jan Libbenga (redactie Emerce)

ING meldt nu in de online bankieren omgeving dat het ‘geplande onderhoud’ tot 06.00 uur gaat duren. Ik vermoed dat dit niet klopt.

Jos

Nou ben ik het echt helemaal zat. Dit is de zoveelste keer! ik ga maandag een rekening openen bij een andere bank!

maarten

onvoorstelbaar dat ING intern voor de zoveelste keer een storing toestaat, en naar de buitenwereld doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Raad van Bestuur, Raad van Commissarissen of wie hiervoor ook eindverantwoordelijk is. Doe er wat aan en vervang diegene die hier direct verantwoordelijk voor is!

hm talle

Echt zo belachelijk dit ik heb geen boodschap in huis pf hoe lang gaat dit in godsnaam nog duren zekes tot de supermarkten dicht zijn

Jos Lemmers

Toch vreemd dat het wereld grote PayPal zelden of nooit storing heeft en zeker zo makkelijk is.

Antoinette

Toch maar uitkijken naar andere bank… waardeloos!!!! Vind ook dat ze dit moeten vergoeden!! Grappig is dat er altijd rond de loonbetaling storingen zijn bij ING!!

Ember Wisman

Zoals bij elke bank werken er hele hordes overbetaalde ICT autisten die alleen een strakke plasser krijgen van hun scherm en met hun eigen dingetjes bezig zijn. In het echte leven moeten er gewoon betalingen gedaan kunnen worden maar dat vinden ze minder belangrijk. Trap de helft van die Beta’s er nou eens uit!

Martijn

Echt waardeloos dit. Kon mijn auto en meubels vandaag niet ophalen omdat Ik geen geld kon overmaken. Dus heel erg bedankt ING.

Benhetzat

Ben het ZAT ..maandag meteen een andere bank beh

Rob Hoekstra

STOR-ING BANK ? ? ?

Jan de Vree

Storing nummer zoveel bij deze bank. Tijd om over te stappen !!

Jolande

Wat een kutbank. Dit is het zoveelste akkefietje waar de KLANT weer eens de dupe van wordt. Moet gvd betalen met Ideal en gaat weer eens niet. Dit gaat klanten kosten denk ik zo!!

inge

T was zo leuk gister. Hele dag workshops en aansluitend een feest.
Alleen wat lullig dat je daar aankomt en je t dus niet kan betalen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond