Deel dit artikel
-

ING introduceert digitaal Incassomachtigen voor online betalen

ING lanceert aanstaande maandag als eerste bank in Nederland digitaal Incassomachtigen voor haar klanten. Bedrijven en overheidsinstanties kunnen klanten daarmee gemakkelijk met een digitale incassomachtiging online laten betalen.

Machtigingen en verificaties voor incasso’s gaan nu vaak nog via papier en per post. Met de nieuwe bankdienst, die wordt gelanceerd onder de naam Incassomachtigen, kunnen bedrijven en instellingen die bij ING bankieren deze nieuwe methode aanbieden op hun webpagina voor zowel doorlopende als eenmalige incasso’s. Daarbij vindt de machtiging en verificatie via de bank online plaats, zodat er geen papieren machtiging meer nodig is.

Volgens Annerie Vreugdenhil, directeur Zakelijk bij ING, willen consumenten en bedrijven 24/7 online zijn en dus wil men betaalmethodes die daarbij passen.

Omdat deze nieuwe betaalmethode is gebaseerd op een interbancaire standaard die door Betaalvereniging Nederland wordt beheerd, kunnen op termijn ook andere banken dit aanbieden. ING zorgt samen met betalingsverwerker Equens voor de technische afhandeling en verwerking.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Osman Turker

Incassomachtigen-checkout.nl heeft als eerste in Nederland een Magento plug-in gebouwd voor de nieuwe online betaalmethode ”Incassomachtigen via uw bank” Het digitale proces bij Incassomachtigen werkt voor de klant net als iDEAL.

Magento plug-in voor ”Incassomachtigen via uw bank” biedt een kant en klare oplossing om webshopeigenaren te ondersteunen bij het implementeren van deze nieuwe”Online betaalmethode” binnen hun webshop.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond