Deel dit artikel
-

Intertoys stelt webshop open voor externe speelgoedaanbieders

Intertoys start de marktplaats Nextail Connect!. De webwinkel Intertoys.nl wordt hiermee opengesteld voor externe speelgoedaanbieders. Het initiatief start met ruim 25.000 speelgoedproducten.

De productuitbreiding op Intertoys.nl betreft een ‘verdieping’ van het reeds bestaande assortiment, zo legt het bedrijf uit. Zo is het aantal Lego-producten hiermee verdrievoudigd. Het online assortiment wordt ook per categorie verbreed. De categorie ‘Games’ wordt bijvoorbeeld aangevuld met diverse merken en ook hardware producten, waaronder speciale gamingstoelen en joy sticks.

Klanten betalen aan Intertoys. Via de online marktplaats ‘Nextail Connect!’ worden de producten doorgestuurd naar de aanbieder, die vervolgens de verzending en verdere service voor zijn rekening neemt. Tot slot verrekent Intertoys de aankopen achteraf met de externe verkoper.

Er zijn momenteel vijftien externe verkopers, waaronder ThysToys, Imaginarium en Speelgoed Familie. Naar verwachting zullen in een later stadium meer verkopers toetreden.

Winkelconcern Blokker verkocht speelgoedketen Intertoys onlangs aan de Britse investeerder Alteri. Het nieuwe management moet de online-strategie van Alteri gaan uitvoeren.

Deel dit bericht

2 Reacties

Michel

Heeft Intertoys een vergunning als betaalinstelling dan? Want volgens de PSD2 en internationale MasterCard regels werkt intertoys als payment facilitator.

Joris - E-SS

nieuws: bedrijf E-SS biedt webshop-(order) koppelingen voor o.a. Intertoys.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond