Deel dit artikel
-

Investeerders financieren uitbreiding ElmarReizen.nl

Holland Venture investeert, samen met overige aandeelhouders, verder in ElmarReizen.nl . Bedragen worden niet genoemd. Het online reisbureau kan daardoor de Nederlandse contact center-activiteiten van Cendant Reisservice overnemen.

Door de overname komen alle 18 medewerkers in dienst van ElmarReizen.nl, waarmee het totaal aantal werknemers op 45 komt.

Volgens woordvoerder Bas Hawinkels kan Elmar zich nu ook gaan richten op de reizigers die telefonisch boeken: zo'n 30% van de markt. De uitbreiding van de telefonische ondersteuning moet ook het serviceniveau van de onderneming verhogen. Eind dit jaar moet de operationele integratie een feit zijn, en zal naar verwachting een impuls aan de omzet gegeven worden.

Elamr rekent sowieso op een verdriedubbeling van de omzet ten opzichte van 2000. Exacte bedragen worden niet genoemd . Medio 2002 moet er winst gedraaid gaan worden.

Deel dit bericht

3 Reacties

X2001

Aangezien Expedia dit jaar in waarde is verviervoudigd op de NASDAQ zal het wel snor zitten voor onze Elmar vrienden. Travel is hot. Raar alleen dat een Priceline hier toch te weinig van profiteert.

Jos Dekkers

Ik begreep dat het om een herfinanciering ging door de huidige aandeelhouders. Dat betekend dat ze geen nieuwe konden vinden. Of dit goed of slecht is weet ik niet.Overigens is Elmar reizen een extreem goede tent, met goed managnement dat zelf uit de reiswereld komt. Dat is het verschil met andere internet bedrijven met directeuren die niet uit de bizz komen en ook geen operationele ervaring hebben. Daarom vallen ze met bosjes om. Elmar is dus een positieve uitzondering op de internet hype. Hou vol jongens, overigens kijk ik vaak op de site voor informatie maar boek ik lekker bij een reisbureau. Waarom weet ik niet, ik vind dat gewoon wat makkelijker.

Hans Vermeijden

Beste Losse Flodder Jos, klinkt aardig maar de oprichters komen maar zijdelings uit de reiswereld. Ze zijn namelijk uitgever van reisboeken en een verder een van de grotere uitgevers op het gebied van maffia gerelateerde boeken (Steve Brown o.a.). Ze hebben dus geen operationele ervaring en zijn eigenlijk per ongeluk ontstaan en hadden nooit het idee om de grootste te worden (wat hun beste idee was).En dat boeken bij een reisbureau makkelijker is is helemaal onzin. De tijdwinst bij het boeken via internet is enorm ,maar goed als iedereen zich zo opstelt als jij dan kunnen we er allemaal maar beter mee ophouden. Vooral dat "lekker" klinkt erg suf.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond