Deel dit artikel
-

Investering voor Voicebooking.com

Investeerder Dutch Founders Fund steekt 750.000 euro in Voicebooking.com, het naar eigen zeggen grootste online platform voor voice-overs van Nederland.

In ruil voor de investering krijgt Dutch Founders Fund een minderheidsbelang in het acht jaar oude platform, waar oprichter Jente Kater ook wel naar verwijst als ‘winkel’. “We zijn dit begonnen als een webwinkel voor stemmen. Klanten, wat vaak bedrijven zijn, begrijpen het direct. Je hoeft niet uit te leggen wat je doet.”

Het is niet bekend tegen welke waardering de investeerders instappen. Fondsbeheerder Eric Veeneman: “Het product staat als een huis en ze draaien al goede omzet, maar met meer aandacht voor marketing en sales kunnen ze snel grotere stappen maken.”

Directeur Jente Kater: “De venture partners helpen ons vanuit hun eigen achtergrond als ondernemer. We willen als bedrijf echt data driven worden”, met name op marketing- en salesgebied. Op dit moment betekent dat het inrichten van nieuwe dashboards om de bedrijfsontwikelingen te monitoren.

Voicebooking uit Amsterdam bedient al buitenlandse klanten en wil buiten de landsgrenzen verder groeien. Hoewel de absolute aantallen nog klein zijn, blijkt het concept in Frankrijk, Engeland, Zwitserland en de Nordics goed aan te slaan. “We werken reeds voor klanten in 52 landen.

“Een klant uit de Verenigde Emiraten die bij ons in Amsterdam aanklopt voor een Arabisch voice-over uit de Verenigde Emiraten, komt vaak letterlijk bij hen om de hoek uit, maar weet op deze manier de voice-over sneller te regelen. “

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond