Deel dit artikel
-

Jaap.nl volledig in handen van Telegraaf

Telegraaf Media Nederland heeft zijn belang in Jaap.nl uitgebreid met 50 naar 100 procent. De curator, die met het aanvragen van het faillissement van DSB Beheer aan werd gesteld, heeft het belang van de bank uit Noord-Holland in Jaap.nl verkocht.

DSB Beheer was deels eigenaar van het bedrijf Plazacasa. Plazacasa had 50 procent van de aandelen in Jaap.nl.

Telegraaf media had al 50 procent van de aandelen van jaap.nl in bezit en heeft de resterende helft er nu bijgenomen. Hiermee heeft de organisatie huizensite Jaap.nl volledig in handen.

Hans Voorn, directeur van JAAP.NL hoopt dat het medianetwerk van de nieuwe volledige eigenaar de merkbekendheid van zijn verhoogt. De tweede huizensite van Nederland trekt maandelijks rond de 750.000 unieke bezoekers en 30.000.000 pageviews. Jaap.nl moet nog steeds concurrent Funda voor zich dulden.

Deel dit bericht

8 Reacties

Rene

Na Woonkrant.nl, Brixter.nl nu proberen met Jaap.nl. Als dat maar goed gaat…?

Hans Voorn

@Rene Daar ga ik zeker vanuit! Sinds de start van JAAP.NL gaat het alleen maar steeds beter. We zitten nu op een merkbekendheid van 70% en 750.000 unieke bezoekers per maand!

Karel Kolb

Veel succes in deze uitdagende nieuwe situatie Hans! Samen met de juiste lokale contentpartners is Jaap Funda zo voorbij. We spreken elkaar. 🙂

jan

passen goed bij elkaar, hetzelfde niveau

Ron Hartogs

Weer een kat in de zak voor de Telegraaf Media Groep ? Of ligt er geen een lijk in de kast? De curator is blij dat ze nog iets hebben kunnen verkopen.Wie zal het zeggen, tot nu toe is Funda gewoon de nr.1 en wie denkt er nu bij de naam Jaap aan een huis zoeken?Vraag het aan 100 mensen en de uitkomst zal zijn dat Niemand of beter gezegd bijna niemand die naam kent.

JP Venmans

Een eigenaar met zo'n bereik; dat biedt mogelijkheden. Succes Hans!!

paul

Weet iemand wat De Telegraaf betaald heeft voor jaap.nl?

Hans Voorn

@Ron De geholpen merkbekendheid in 13+ van http://www.JAAP.NL ligt rond de 75%

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond