Deel dit artikel
-

Jitse Groen (Takeaway) commissaris bij funda

Funda heeft Jitse Groen en Oswald Coene aangesteld als nieuwe leden van de Raad van Commissarissen. Groen en Coene volgen hiermee Marc Duijndam op, die na zijn aanstelling als CEO van funda in 2013 een positie in de RvC achterliet.

De Raad van Commissarissen van funda bestaat door de nieuwe aanstellingen uit vier leden. Voorzitter Gerard Cremers, zelfstandig ondernemer, en Jan Houwert, voormalig bestuursvoorzitter van Koninklijke Wegener, blijven hun positie bekleden.

Jitse Groen (36) is CEO van Takeaway.com (onder meer bekend van Thuisbezorgd.nl), waarvan hij in 2000 initiatiefnemer was.

Oswald Coene (53) is CEO van Koning & Hartman, een grote onderneming in de Benelux, die oplossingen levert op het gebied van telecom, industrie en infrastructuur. Coene stond in 2005 aan de basis van de managementbuy-out van Koning & Hartman bij Getronics, waar hij diverse directiefuncties bekleedde.

‘Met elk hun eigen vaardigheden, stijl en ervaring brengen zowel Jitse als Oswald diversiteit in de Raad, met focus op ondernemerschap en vernieuwing’, aldus Gerard Cremers.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond