Deel dit artikel
-

Jonge ondernemers hebben vooral online succes

De jonge ondernemers achter de luxe webshop Cravatta Pelliano hebben de Sprout 25 onder 25 gewonnen. Die lijst met beginnende topondernemers wordt gedomineerd door talent met online affiniteit.

Ondernemersblad Sprout heeft Bernd Damme (22) en Steijn Pelle (23) uitgeroepen tot beste jonge ondernemers van 2012. Zij wonnen de prijs voor hun, alweer tweede, bedrijf Cravatta Pelliano uit Rotterdam.

Via het web, popupstores maar ook de reguliere detailhandel verkopen ze vlinderdassen, pochets, colberts en sjaals. Ze brengen de niche-items in stijl aan de man en zetten vorig jaar voor ongeveer een ton om. Damme werd eerder al bekend met zijn bedrijf Eyewear.nl, Pelle met zijn ELF Entertainment.

Opvallend is dat het overgrote deel van de vermeldingen in de Sprout 25 onder de 25 ondernemers betreft met een sterke online oriëntatie. De jongst genomineerde was Puck Meerburg. De twaalfjarige programmeert al jaren en is professioneel appbouwer. Onlangs figureerde hij nog in het Amerikaanse Wired.

Deel dit bericht

5 Reacties

Joris Toonders

Gefeliciteerd Bernd en Steijn! Mooie prestatie.

Wieger Waardenburg

Gefeliciteerd! Erg leuk concept ook.

Renee Kampers

Gefeliciteerd met deze mooie prijs! We kijken ernaar uit om je inspirerende verhaal ook ‘live’ te horen tijdens de Regio Business Dagen op 11 september!

Joep Beaujean

Te gek hoe zo’n jonge ondernemers hun kansen grijpen op het internet. Proficiat!

stefanie

This is great ..young entrepreneurs are the futur

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond