Deel dit artikel
-

Joost Hagesteijn wordt directeur TradeDoubler

Joost Hagesteijn wordt de derde directeur van TradeDoubler Nederland in iets meer dan een jaar tijd.

Hij stapt over van Online Marketing Group om het Nederlandse filiaal vlot te trekken. TradeDoubler verkeert in lastig vaarwater. Het affiliatemarketingbedrijf verkeert in een strategische heroriëntatie en leverde afgelopen kwartaal omzet in terwijl de markt groeide.

Hagesteijn volgt Andrew Maat op, die begin dit jaar vertrok. Hij volgde op zijn beurt Remco Nugteren op, die vorig jaar uitgever van Kieskeurig.nl werd.

De nieuwe lokale baas van TradeDoubler werkte in het verleden voor Quote, Telfort, AOL en Yahoo Nederland. Bij laatstgenoemde werkte hij met Ruud Smeets, met wie de exclusieve profielensite Elysiants oprichtte op de Nederlandse Antillen.

“Het is een bijzondere tijd om bij TradeDoubler te beginnen””, zegt Joost Hagesteijn. ““We zijn ons team in Nederland aan het verdubbelen en bouwen aan de belangrijkste sectoren als Travel en Telecom en verkennen tevens snel groeiende segmenten zoals Fashion.” We zullen de komende maanden een aantal technologie-oplossingen voor e-commerce spelers en m-commerce oplossingen lanceren”“.

Foto: Guillaume Baviere (cc)

Deel dit bericht

19 Reacties

Tim

Gefelicteerd Joost, en natuurlijk veel succes!

mdobro

Gefeliciteerd en welkom in de affiliatebusiness!

Jochem Vroom

Nice one! Spannende nieuwe baan lijkt me, nu ervoor zorgen dat ze in Zweden een goede focus op NL houden.

Oggy Popov

Gefeliciteerd, Joost! Ook dit jaar wordt erg interessant voor de affiliate business in NL, ben benieuwd welke rol TradeDoubler in deze competitieve markt op zich gaat nemen. Good luck!

M. Roelofs

van Harte Joost! Lang niet gesproken maar dit wordt leuk voor je!

Maarten

Uiteraard wens ik ook Hagesteijn succes met zijn nieuwe baan. Maar zelfs Hagesteijn zal het niet lukken om het slagzij van TD te keren. TD is een groot schip met een behoorlijk gat in de romp, en Joost zal merken dat het sein “verlaat het schip” binnenkort al te horen zal zijn. Maar zoals een goed kapitein beaamt zal hij tot het einde blijven zitten, en niet zoals de rest als een rat als eerste het schip verlaten. Althans zo zou het moeten zijn. Joost succes, hopelijk maak je van TD net zo’n succes als van OMG.

Peter

Ik weet niet of het goed is gekomen met Omg (dat is toch het oude netdirect?) daar hoor ik heel weinig van anders dan dat ze op het punt staan om te vallen ( gevalletje Testnet).
Nieuwe kansen voor Hagesteijn, grappig trouwens dat hij het team wil verdubbelen en niet de omzet. En hoe zat dat nu met het verkennen van ‘segmenten zoals fashion’ , hebben ze net niet Nelly verloren?

Sterkte, ben bang dat hem dat niet gaat worden, weer iemand die denkt dat een Affiliate netwerk een mediabureau is?

Tim

Hopelijk hoeft Joost daar niet als de grote marionet van de eigenaar rond te lopen zoals hij daar onder Edwin Basten moest werken en langzaam aan de kant werd geschoven. Niet voor niets dat Joost alweer de vierde “general manager” bij Omg is die binnen een zeer korte tijd alweer het schip verlaat, waarbij de resultaten maar terug blijven lopen (voor zover dat voor mij zichtbaar is).

Joost veel succes bij Tradedoubler! Ik spreek je snel!

Mediatrut

Ik denk dat je realistisch moet zijn TradeDoubler gaat al jaren heel hard naar beneden, gisteren nog heeft het bedrijf haar laagste beurskoers ooit behaald en dat is de verantwoordelijkheid van het top management. Ik heb er niet zoveel vertrouwen in, lees het kwartaal rapport er maar op na…beloftes, beloftes en beloftes. We gaan ons op de fashion, telecom en travel markt richten. Doet niet iedereen dat al? @Peter ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden.

Rick Maresch

Joost,

Als oud collega van AOL wens ik je veel succes.

Groeten,
Rick

Robert

Mooie stap; Succes!

Esther

Joost, gefeliciteerd! Laat ze maar kletsen, succes!

Dirk

Gefeliciteerd Joost, uiteindelijk ben jij degene die het laatst lacht, en daar heb ik alle vertrouwen in!

Jan

Verschillende reacties positief en negatief… Ieder zijn mening maar het lijkt mij voor Joost een hele uitdaging het schip weer vlot te trekken. Wat mij intrigeert is die verdubbeling van het team. volgens mij is men bij TD alleen maar aan het bezuinigen qua personeel.

Volgens mij is het voor TD te laat om uberhaupt nog maar een kans te maken op de NL markt. Zanox/M4N en Daisycon hebben aardig gebruik gemaakt van de verwarring binnen TD. Met de lancering van nieuwe oplossingen ga je het niet redden vrees ik. Klanten komen daar echt niet meteen op af, sterker nog alles wat TD beloofd te kunnen komen zij niet na.

Er zitten nog enkele kanjers van het oude TD NL wellicht dat deze nu eens de kans krijgen zich te ontwikkelen. Al met al een interessante ontwikkeling om te volgen. Alhoewel ik vrees dat men afstoomt op de spreekwoordelijke ijsberg.

Succes………..

Hans Rot

AOL, Yahoo, Elysiants, Ruud Smeets, OMG…een keurig rijtje serieuze flops en mislukkelingen. Niet handig om wederom in te stappen op een zinkend schip lijkt me. Volgende klus over een jaartje: Hyves?
Succes ieder geval!

Henk

Ik heb Joost altijd als zeer doortastend en vasthoudend ervaren, dat gaat helemaal goed komen hoor

Nico

Gefeliciteerd Joost!

Na je avontuur bij OMG eindelijk een echte uitdaging. Bij OMG was helaas niets meer te redden, dat lag al op de bodem van de oceaan.

Peter

Hemel, Nu denk ik niet dat de benoeming van Joost daar iets mee te maken heeft maar de koers blijft dramatisch zakken, nu naar 16 kr.
http://www.marketwatch.com/investing/stock/TRAD?countrycode=SE

Het zal er eerder op lijken dat er koppen gaan rollen, wellicht kan Joost direct naar boven doorschuiven?

Dirk

Travel, Fashion..? Als dat het vernieuwende is wat Joost gaat brengen daar dan wens ik hem veel sterkte… welk affiliatenetwerk, leadpartij richt zich daar niet op.
Ik sluit mij aan bij het commentaar van Hans Rot, maar kan mij voorstellen dat alles beter is dan werken bij OMG.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond