Deel dit artikel
-

Kamera Express opent twee nieuwe stadswinkels

Webwinkel Kamera Express opent twee nieuwe zogeheten Citystores, in Amsterdam-Centrum en Haarlem. Dat vloeit voort uit de overname van de twee winkels van Camera Warehouse.

Beide zaken liggen midden in het hart van de stad: aan de Anegang in Haarlem en het Spui in Amsterdam. Als onderdeel van Kamera Express zal de inrichting en uitstraling van zaken worden aangepast aan de retailformule die ook voor de andere veertien zaken elders in Nederland wordt gehanteerd.

Algemeen directeur Ben Cornelisse: “Beide winkels vormen een perfecte uitvalsbasis om de sterke positie van Kamera Express nóg verder uit te breiden. Kamera Express en Camera Warehouse delen bovendien hun passie voor fotografie en hechten beide belang aan deskundigheid. De overname zien we daarom op alle vlakken als een versterking.”

Cornelisse voert naar eigen zeggen doelbewust een omnichannelstrategie, met naast de onlinewinkel ook fysieke retail. Hij verwacht op korte termijn nog een aantal winkels te openen in België. Hij zit daar nu enkel in Antwerpen. In Nederland zijn er reeds filialen in: Amsterdam (2x), Arnhem (2x), Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Rotterdam (2x), Utrecht en Zwolle.

Foto: Kārlis Dambrāns (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond