Deel dit artikel
-

Kortingssite Sweetdeal landt in de Randstad

De kortingssite Sweetdeal van Wegener gaat van start in Rotterdam. Eind 2011 wil het bedrijf actief zijn in dertig steden.

Inwoners van Rotterdam en omgeving ontvingen deze week huis aan huis-bladen met knetterende promotie voor een nieuwe kortingssite in hun omgeving. Ook de regionale editie van dagblad De Pers ‘opent’ met de lancering van het lokale filiaal de Sweetdeal.

Stap voor stap rolt uitgeverij Wegener in Nederland zijn eigen variant van sites als Groupon en Groupdeal uit. Daarbij maakt het gebruik van de verkoopteams van de regionale kranten en huis aan huis-uitgaven.

“We zijn niet ontevreden over de eerste ervaringen”, zegt woordvoerster Sandra Groeneveld. Het project ging in januari 2011 van start en inmiddels is Sweetdeal actief in Arnhem, Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam.

De Arnhem-editie heeft ruim 700 fans op Facebook, die van Nijmegen 100 en in Rotterdam 50. Zodra de site een lokale aanbieding heeft, krijgen behalve de e-mailleden ook deze Facebook-fans een koopje voorgeschoteld.

“Het uiteindelijke doel is landelijk dekkend te werken. Eind dit jaar willen we in 30 steden actief zijn en dus rollen we iedere maand naar tussen de 1 en 3 nieuwe steden. De eerstvolgende lanceringen zijn in het zuiden van Nederland”.

Het initiatief Sweetdeal komt uit de koker van aandeelhouder Mecom. De koopjessite is al langer actief in Denemarken, Noorwegen en Polen.

Foto: Jenny Downing (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond