Deel dit artikel
-

KPN stopt met Hi en sluit 52 winkels

Het jongerenmerk Hi van KPN verdwijnt. KPN zal de 52 Hi-winkels in Nederland sluiten en voor het merendeel van de betrokken werknemers worden herplaatsingsmogelijkheden gezocht.

Hi-abonnees gaan over naar KPN, omdat volgens het telecombedrijf de merken te veel naar elkaar zijn toegegroeid. De abonnementen en prepaidaansluitingen van Hi worden tussen 23 april en 1 juli overgezet.

Hi heeft sinds de oprichting in 1996 veel bereikt en een grote bijdrage geleverd aan de mobiele groei van KPN, zegt Jaap Postma, Directeur Consumentenmarkt. ‘Het merk liep vanaf het begin voorop in de dienstverlening door in te spelen op de specifieke telecomwensen van jongeren. Het gebruik van streamingdiensten op het gebied van video en muziek is door de uitstekende mobiele internet ervaring over 4G voor alle mobiele klanten belangrijk geworden. Wij nemen afscheid van het merk Hi, maar niet van waar het merk Hi voor staat, en zullen ook met het merk KPN goed blijven inspelen op de wensen van onze klanten, ook jongeren.’

De nog bestaande merken Telfort en Simyo blijven wel bestaan. Dit worden de voordeelmerken van KPN.

Deel dit bericht

2 Reacties

Jordy Hol

Blij dat er niks aan de diensten veranderd op korte termijn!

f vd b

Hi-abonnees gaan over naar KPN, omdat volgens het telecombedrijf de merken te veel naar elkaar zijn toegegroeid. De abonnementen en prepaidaansluitingen van Hi worden tussen 23 april en 1 juli overgezet.

En dan zijn je gegevens verdwenen heb je 5 maanden volgens KPN je nummer niet gebruikt en wordt er gedreigd het nummer te blokkeren. Vervolgens probeer je online op te waarderen voor de zekerheid maar omdat je nummer in de administratie niet bestaat lukt dat niet en kan volgens de HI winkel in Zutphen je fluiten naar je nummer en moet maar een nieuwe simkaart kopen SERVICE?

Grote flauwekul ik heb het simkaart nummer dus alles weer invoeren op je naam en klaar is kees nou nee dat is minder eenvoudig. Straks kun je je briefpapier en visitekaartjes opnieuw laten maken en moet je iederen op de hoogte stellen van een nummerwijziging hier zit ik niet op te wachten.
Dank je wel Hi / KPN goede service of toch maar een andere provinder!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond