Deel dit artikel
-

Label A valt in handen van bureaugroep Ace

Het Rotterdamse digitale ontwerpbureau Label A valt in handen van Ace, dat daarmee verder invulling geeft aan zijn ambitie om ‘connected brands’ te kunnen maken.

Met de overname groeit het aantal werknemers binnen de groep tot zo’n driehonderd. Ace, dat voorheen Born05 Group heette, bouwde afgelopen jaren zelf een aantal specialistische bureaus maar kocht er ook meerdere. De groep bestaat nu uit: Airborne, Blauw Gras, Born05, Fitzgerald, Glasnost, HERC, Label A, Newborn en sinds dit voorjaar Off The Record.

Hoeveel geld met de transactie is gemoeid houden de partijen voor zich.

Label A, gevestigd in de Schiecentrale aan de voet van de Euromast in Rotterdam, maakt digitale producten en diensten. Zo bouwde het de ‘digitale ervaringen’ van klanten in het fysieke domein van merken als Swapfiets, Porsche, scooterverhuurder Check en Greenwheels.

Managing director Floris van Lohuizen: “Ace is een fantastische vervolgstap voor ons, omdat dit hier allemaal samenkomt. Een volledig aanbod van expertise, met de beste bureaus uit de markt.”

Rogier IJzermans, CEO van Ace: “Met Ace bouwen we voortdurend door aan ons geïntegreerde aanbod voor merken. We geloven in de mix van merk, marketing en product. En met name die laatste is cruciaal om een rol van betekenis te kunnen spelen in de dagelijkse routine van mensen. Label A is een van de beste digital product bureaus van Nederland, met een geweldig team van creatieve techies.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond