Deel dit artikel
-

Leaseweb opent datacenter in Hong Kong

LeaseWeb, een van de grootste Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting merken, heeft een nieuw datacenter in Hong Kong geopend. Zeer recent nog, in juli dit jaar, vond de opening plaats van een data center in Singapore. LeaseWeb Asia Pacific is verantwoordelijk voor het beheer van het nieuwe datacenter in Hong Kong.

Klanten die gebruikmaken van het datacenter in Hong Kong krijgen volgens de onderneming toegang tot een uitgebreid portfolio aan IT infrastructuuroplossingen, waaronder bare metal servers, clouddiensten en de mogelijkheid om hybride omgevingen samen te stellen.

LeaseWeb Asia Pacific heeft zijn datacenter activiteiten ondergebracht in CloudSpace2 (HKCS2), het nieuwste Tier III datacenter van Pacnet in Hong Kong. De twee verdiepingen tellende faciliteit bevindt zich in het Tseung Kwan O Industrial Estate.

De opening van het datacenter in Kong Kong is een reactie op de sterke vraag van klanten in Azië.

Hong Kong is het derde nieuwe datacenter dat dit jaar is geopend, naast datacenters in Singapore en San Jose, Californië. De wereldwijde datacenter footprint van LeaseWeb is daarmee gestegen naar negen locaties.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond