Deel dit artikel
-

LeaseWeb opent datacenter in Singapore

LeaseWeb heeft zijn datacenter infrastructuur uitgebreid naar Azië. De nieuw opgerichte dochteronderneming LeaseWeb Asia Pacific heeft een datacenter geopend in het eerder dit jaar gelanceerde Singapore CloudSpace II datacenter van Pacnet (SGCS2).

Het nieuwe datacenter is een eerste stap in het leveren van cloud infrastructuur oplossingen in Azië, zegt het bedrijf. LeaseWeb Asia Pacific zal in eerste instantie on-demand bare metal servers aanbieden. Vervolgens zal het portfolio worden uitgebreid met het virtual cloud aanbod van LeaseWeb, waarmee klanten eigenhandig private clouds kunnen opzetten en opschalen.

Het nieuwe datacenter van LeaseWeb Asia Pacific is verbonden met een wereldwijde IP backbone die bestaat uit 52 Points of Presence (PoPs), 33 Internet Exchanges (IXs), en een totale capaciteit van meer dan 4.0 Tbps – waarmee het een van de grootste netwerken in zijn soort ter wereld is.

CloudSpace II is een van Pacnets prominente datacenters, met een Uptime Institute Tier III certificering. De faciliteit biedt volledig redundante power en koeling systemen, uitgebreide branddetectie en blussystemen, alsmede de nieuwste technologieën op het gebied van toegangsbeveiliging.

Toekomstige datacenters komen in Hong Kong, Sydney en Tokio.

Dit bericht is 25 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond