Deel dit artikel
-

Marc Koster weg bij Beate Uhse

Marc Koster verlaat per 1 januari aanstaande Europa’s grootste erotiekconcern Beate Uhse.

Dat liet hij kort voor het weekend aan relaties per e-mail weten. Het akkoord over zijn vertrek werd donderdag jongstleden gesloten met de algemeen en financieel directeuren Serge van der Hooft en Erwin Cok.

Koster werd bekend met de online elektronicaketen die hij runde met Tom Coronel. Toen hij in augustus 2014 aankondigde naar Beate Uhse te vertrekken baarde dat opzien vanwege de timing en aard van de wisseling. Het erotiekconcern is in Nederland bekend van de merken Pabo en Christine le Duc.

De reden voor zijn vertrek geeft Koster niet weer. Wie hem opvolgt is nog niet bekend. “De branche is uniek en Beate Uhse is natuurlijk geen gewoon bedrijf, maar iets heel speciaals. Ik heb geprobeerd de cultuur te veranderen, positiviteit, creativiteit, out of the box denken. Zomaar wat kreten waarvan ik hoop dat ik iets intern heb kunnen bereiken.”

Uit het meest recent halfjaarbericht blijkt dat het concern uit Zeeuws-Vlaanderen een omzet boekte van 65 miljoen euro. Een kleine anderhalf miljoen euro daarvan is toe te schrijven aan de online activiteiten.

Foto: Ludo (cc)

Deel dit bericht

1 Reacties

Roel

Het wordt eens tijd dat beate uhse zijn beloftes na komt! Begin juli heeft het bedrijf beloofd dat het half september zou gaan starten met de online streaming dienst “sexflix”.Nu is het januari 2016!! En nog steets geen sexflix echt schandalig!!??

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond