Deel dit artikel
-

Marketinghuis RTB House naar Brussel

RTB House, leverancier van diverse marketingoplossingen, opent een nieuw kantoor in Brussel. De Amsterdamse vestiging van RTB House Benelux werd begin 2019 geopend en ligt centraal bij de Mondriaantoren. Het onlangs geopende kantoor in Brussel is gevestigd in Belmont Court van WeWork.

RTB House, opgericht in 2012, had al eerder kantoren in New York, Londen, Tokio, Singapore, São Paulo, Moskou, Istanboel, Dubai en Warschau. Het bedrijf bedient meer dan 1600 klanten in de EMEA-, APAC- en Amerika-regio’s.

Gordon Plomp is aangesteld als nieuwe Sales Director. Begin april 2020 trad hij, met meer dan vijftien jaar ervaring in digitale marketing, in dienst bij RTB House. Daarvoor werkte hij voor bedrijven als Google (Doubleclick), Omniture (nu Adobe), IgnitionOne en TradeTracker. In zijn nieuwe rol versterkt Plomp het salesmanagement in de Benelux. Zijn standplaats is België.

Verder heeft RTB House Johan Aartsen benoemd tot Sales Director Benelux. Hij is verantwoordelijk voor de sales in deze regio. Aartsen trad in oktober 2019 bij RTB House in dienst, na werkzaam te zijn geweest als Senior Field Sales Manager bij Telegraaf Media Groep, als Head of Sales bij een programmatic agency en als New Business Development Manager bij Platform161.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond