Deel dit artikel
-

Martijn Olthof nieuwe directeur bij Zoover, Jan-Willem Sieveking nieuwe directeur bij Weeronline

Martijn Olthof wordt de nieuwe directeur van Zoover. In deze functie wordt hij eindverantwoordelijk voor de vakantieboordelingssite die de ambities heeft om een volwaardige Online Travel Agency (OTA) te worden.

Hij volgt Philipp Goos op die sinds 2014 leiding geeft aan het bedrijf. Weeronline, net als Zoover onderdeel van de Duitse HolidayCheck Group en tevens tot 1 januari aangestuurd door Philipp Goos, zal voortaan worden geleid door Jan-Willem Sieveking (foto).

Olthof heeft een achtergrond in strategie-consulting en sales, onder andere bij Nike. De afgelopen vijf jaar werkte hij als eindverantwoordelijke bij bol.com, waar hij sinds 2017 als director Fashion & Lifestyle verantwoordelijk was voor alle commerciële en operationele retail- en platformactiviteiten.

‘In de huidige fase van beide merken is het een logische stap om twee verschillende leiders te benoemen, zodat zowel Zoover als Weeronline, met de juiste focus verder kunnen groeien’, aldus Goos in een persverklaring. Hij gaat zich op een Harvard-studie en zijn gezin richten.

Foto: fdecomite (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond