Deel dit artikel
-

MediaMarkt (Duitsland): online orders binnen drie uur leveren

MediaMarkt en zusterbedrijf Saturn willen voor eind 2015 online orders binnen drie uur kunnen afleveren in heel Duitsland.

Eerder dit jaar begon het bij wijze van proef met dit soort snelleveringen. Die kosten tien euro extra ten opzichte van een reguliere internetbestellingen. De proef wordt nu opschaald naar 22 grote Duitse steden, zo laat Media-Saturn weten. Voor eind volgend jaar moet de bezorgoptie in heel het land beschikbaar zijn.

Er zijn geen beperkingen aan het soort producten dat kan worden besteld. Of het nu op een tablet gaat of een nieuwe wasmachine, Media-Saturn wil het allemaal kunnen leveren binnen dertig minuten en drie uur. Zeker voor spoedjes, plotseling falende apparatuur op kantoor of thuis, kan dit een uitkomst blijken.

Het bedrijf werkt op logistiek vlak samen met Tiramizoo, een bezorgdienst waar pakketbezorger DPD een strategisch belang heeft. Dit jonge bedrijf is vooralsnog enkel in Duitsland actief.

Foto: Loco Steve (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

jolanda stijns

geachte ik heb een lg koelvries combi van iemand overgekocht nu blijkt dat die kapot is en degene waar ik he van gekocht heb van de aard bodem verdwenen is zijn naam is roy van dijk anjelierstraat 64 heerlen zouden jullie voor me na kunnen kijken of de koelkast bij jullie is gekocht e of er nog garatie op zit hoogachtend j. stijns

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond