Deel dit artikel
-

Microsoft vernieuwt Surface Pro

Microsoft heeft dinsdag een nieuwe Surface Pro gelanceerd: sneller dan haar voorgangers, met een batterijduur tot 13,5 uur en een lichter en verfijnd design.

De vernieuwde Surface Pro is slechts 8,5 mm dik en weegt – afhankelijk van het model – vanaf 768 gram. Daarnaast kan er gekozen worden uit drie verschillende modellen met een m3-, een i5- of een i7 Intel Core-processor. De m3- en i5-modellen zijn volgens Microsoft muisstil doordat er geen ventilator in zit. Het i7-model bevat hybrid cooling.

Later dit jaar zal er ook een LTE-Advanced-versie van de Surface Pro beschikbaar komen. In de toekomst kun je trouwens ook een Surface Pro bestellen met de uitgeklede versie van Windows, de 10S, maar het nut daarvan ontgaat ons eerlijk gezegd.

Het toetsenbord op de nieuwe Microsoft Surface Pro Signature Type Cover is verfijnd en het glazen trackpad kan met vijf vingers tegelijk worden bediend. De Surface Pro Signature Type Cover komt in drie kleuren beschikbaar: platina, bordeauxrood en kobaltblauw.

De Surface Pro is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order en wordt vanaf 15 juni 2017 geleverd.

Op 15 juni 2017 komt Surface Studio ook beschikbaar in Nederland. Surface Studio is een een grote tablet voor creativiteit. Het PixelSense-touchscreen van 28-inch vormt volgens Microsoft een soort zwevend digitaal canvas. Surface Studio komt beschikbaar voor een prijs vanaf 3549 euro.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond