Deel dit artikel
-

Miljoeneninvestering voor Pets Deli

Pets Deli, een soort HelloFresh maar dan voor diervoer, heeft een miljoenen investeringen gekregen van onder meer Rocket Internet en Project A Ventures. Het Duitse bedrijf is ook in Nederland actief.

Dat schrijft althans het doorgaans goed geïnformeerde Gründerszene. Hoe groot het bedrag exact is, is niet bekend. Maar direct betrokken zeggen dat het om een bedrag van enkele miljoenen euro’s gaat.

De startup exploiteert een winkel waar het gezond voer voor handen en katten verkoopt. De eigenaar van de dieren kan kiezen uit verscheidene ‘menu’s’, met diverse samenstellingen van het voer. Ze kunnen losse zakken kopen of een abonnement nemen waarbij nieuw voer, tegen 15 procent korting, met vaste regelmaat thuis wordt bezorgd.

Met het nieuwe groeigeld, van twee grote investeerders uit Duitsland, wil het bedrijf zijn internationale groei bespoedigen. Buiten zijn thuismarkt is Pets Deli ook actief in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en probeert het voet aan de grond te krijgen in de VS.

Foto: Buzzfarmers (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Saskia - Petsdeli Duitsland

Weet je wat ik raar vindt heb een abonnement afgesloten bij petsdeli Duitsland en nu zijn ze niet meer te bereiken via mail niet en je kan niet meer bellen,dus ik heb per direct abonnement opgezegd wat ik wel jammer vindt, maar mijn viervoeter heeft ook eten nodig,het ergste vindt ik nog dat ze geen e mail terug sturen slechte zaak
Mvg s Hoekman

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond