Deel dit artikel
-

MPG.Group breidt uit in Benelux met overname Gicom

Contentmarketingbureau MPG neemt het Antwerpse Gicom over. Gicom is het grootste en oudste, en daarmee volgens de nieuwe eigenaar het meest stabiele, content marketingbureau van België.

De naam Gicom blijft behouden en het management blijft aan boord. Voorzitter Gisèle Speaker van Gicom draagt na ruim 40 jaar haar bureau over aan de MPG.Group onder leiding van Dolly van den Akker. Ronald Boeckx die drie jaar geleden is gestart als CEO van Gicom blijft de dagelijkse leiding houden van het kantoor in Antwerpen.

Gicom werkt vooral voor Belgische retailmerken, met klanten als Delhaize, Inno, Fnac Vanden Borre, Gamma, Tom & C° en Decathlon, naast Batibouw, Nationale Loterij of Gezinsbond.

MPG.Group is een internationaal bureaunetwerk met kantoren in Amsterdam, Amstelveen en New York.

MPG is een fullservicebureau met de contentmarketingbureaus MPG Nld, MPG.Concepts (New York) en de socialmediabureaus SOCIAL.INC en The Social Club.

De gezamenlijke bureaus werken onder andere voor Ahold, Akzo Nobel, AS Watson, Bloemenbureau Holland, De Efteling, Eneco, Gall&Gall, Holland Casino, IKEA Foundation, Nederlandse Spoorwegen, PWN, Rituals, Sennheiser, Techniek Nederland, Rabobank, Unilever en Yuverta.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond