Deel dit artikel
-

MTV wilde Hyves overnemen

Voor Telegraaf Media Groep (TMG) in beeld was als overnamekandidaat van Hyves, speelde MTV met het idee om het Nederlandse sociale netwerk over te nemen. Een paar jaar geleden voerden beide partijen gesprekken om te kijken of ze tot een deal konden komen. (meer…)

Deel dit bericht

8 Reacties

Mat K.

En nog steeds is Hyves qua design een soort MySpace. Het ziet er niet uit. Facebook zal niet veel moeite hoeven doen om Hyves kapot te concurreren.

PB

Staat er in dat boekje ook hoe Hyves een 100+miljoen overname bod van een grote uitgever afsloeg jaren geleden ?

360 E-commerce

Voor de jongere gebruikers zal Hyves nog steeds hét social media network zijn. De ‘vrolijke’ layout, het makkelijke gebruik, het gebruik van alle leeftijdgenoten etc.

Maar toch, zie ik niet veel toekomst in Hyves, tenzij het zich op miraculeuze wijze wordt ontwikkeld.

Eric

Kijk naar CU2 en kijk naar MySpace… heel groot in hun tijd maar binnen een jaar of 2 helemaal weg. Zelf verwacht ik dat het zelfde gebeurt met Hyves. Het wordt nu al in de volksmond een “tot 16 jaar” website genoemd. Ik denk ook dat Facebook weinig problemen zal hebben.

Raymond Spanjar

@PB alles staat erin. 🙂

PB

@Raymong Spanjar: Top, ben benieuwd om te lezen hoe dat is gegaan.

Janneke Spaan

De Telegraaf heeft voor 85 miljoen een kindersite overgenomen die er over 2 jaar niet meer is.

van Deurzen

@Janneke spaan: wat een sneue reactie zeg! Ben zelf geen kind, flink actief in de media en naast op facebook ook regelmatig op Hyves te vinden. Heb daar heel veel klasgenootjes teruggevonden, en krabbel die zo af en toe. Zie ook dat een aantal proberen op Facebook te kijken, maar ze dat toch minder leuk vinden dan Hyves. Dus wat zeur je nou… Wees wat concreter als je een mening hebt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond