Deel dit artikel
-

MWC 2018: Nokia pakt uit met heel veel smartphones

Dat Nokia graag weer een grote naam wil zijn in de smartphonebranche blijkt wel uit aankondigingen vandaag op Mobile World Congress. Niet minder dan vier nieuwe toestellen werden onthuld.

Het gaat om de Nokia 1, een nieuwe Nokia 6, de Nokia 7 Plus en het vlaggenschip Nokia 8 Sirocco.

Vrijwel al deze toestellen komen met een schone versie van Android en gebruikers krijgen updates rechtstreeks van Google.

De Nokia 7 Plus valt in de middenklasse, maar heeft wel opvallende specificaties. Zo heeft het scherm een beeldverhouding van 18 bij 9, en ondersteunt de dubbele camera aan de achterkant tot 2x optisch zoomen. Het toestel kost 399 euro en is vanaf april te koop.

De Nokia 1 is het nieuwe instapmodel. Dit model wordt geleverd met Android Go, die geoptimaliseerd is voor minder krachtige hardware.

De Nokia 6 is er in een vernieuwde versie met metalen unibody behuizing en een krachtige Snapdragon 630-chip. Het toestel kost 279 euro en ligt ook vanaf april in de winkels.

Het nieuwe vlaggenschip heet Nokia 8 Sirocco en wordt gekenmerkt door het voorkantvullende scherm. Ook is er een IP67-certificatie, waardoor de telefoon stof- en waterdicht is. De smartphone wordt in mei verwacht voor 749 euro.

Deel dit bericht

1 Reactie

D. de Boer

In China is de telefoon al uit. Wanneer komt de nieuwe 6.1 (2018) naar Nederland. Vooral de Nokia 6.1 met 4Gb ram met 64 Gb opslag is onbekend wanneer hij geleverd gaat worden. Media Markt zegt dat de Nokia 6.1 3 Gb ram en 32 Gb opslag vanaf 12 april beschikbaar is. De andere versie wordt ook maar door weinig zaken verkocht maar is wel als pre’order te bestellen. Wie oh wie weet meer???

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond