Deel dit artikel
-

MyOrder slaat voordeelcoupons op

De app MyOrder voor mobiel bestellen en betalen, wordt uitgebreid met de MyOrder Cashback. Hiermee worden consumenten en retailers direct met elkaar verbonden. Zodra de consument incheckt in de winkel, kan die voordeelcoupons opslaan of verzilveren.

In eerste instantie rekent de klant het volledige aankoopbedrag af. De korting wordt vervolgens direct door middel van ‘cashback’ teruggestort in de digitale portemonnee, de MyOrder-app. Bij een volgend bezoek kan dit bedrag dan weer ingezet worden om te betalen. In de Leidse binnenstad, waar begin september Mobiel Betalen in Leiden van start is gegaan, bieden 25 zakelijke klanten van Rabobank deze dienst aan. MyOrder is sinds augustus 2012 grotendeels in handen van de Rabo.

Voor retailers ontwikkelde MyOrder de iPad-app SideKick. Dit systeem dient als tweede scherm naast het huidige kassasysteem. SideKick ondersteunt het personeel in de winkel om het koopgedrag van klanten beter te leren kennen. Zo is het mogelijk om te zien wie zich in de winkel bevindt en van welke aanbiedingen de consument gebruik heeft gemaakt. Het afrekenen kan plaatsvinden via pin, contant of mobiel (NFC).

Thomas Brinkman, oprichter van MyOrder, zal de nieuwe functionaliteit volgende week demonstreren op Emerce eFinancials in Bussum.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond