Deel dit artikel
-

Naamgever Zandbeek Communication Group overleden

Na een kort ziekbed is op 5 september ondernemer Willem van Zandbeek op 65-jarige leeftijd overleden. Hij richtte in 1995 marketing- en communicatiebureau Zandbeek Communication Group op.

Van Zandbeek startte zijn carrière als journalist. Dat was hij voor verschillende titels van Brabant Pers en voor NieuwsTribune, het huidige MarketingTribune.

Eind jaren tachtig maakte hij de overstap naar de PR-wereld. Hij zette een Europees netwerk van corporate communicatie- en PR-bureaus op voor een internationale reclameketen en startte al snel zijn eigen bureau.

Tussen 1995 en 2017 groeide Zandbeek Communication Group onder leiding van Van Zandbeek en echtgenote Thérèse uit tot een contentmarketing- en PR-bureau met vestigingen in Eindhoven en Maastricht. Het bureau ontwikkelt communicatieoplossingen voor opdrachtgevers die actief zijn in de zakelijke markt, overheidssector en consumentenmarkt.

Van Zandbeek vormde tot vlak voor zijn overlijden samen met zoon Jasper (37) en dochter Fleur van Zandbeek (36) de directie van Zandbeek Communication Group. Beiden hadden sinds 2013 al de operationele leiding. Dochter Fleur volgt haar vader formeel op als algemeen directeur. Zoon Jasper is directeur strategie.

Van Zandbeek laat echtgenote, drie kinderen en vier kleinkinderen na.

Deel dit bericht

3 Reacties

wim ketelaars

Beste familieleden,

Ik heb samen met Willem in Schijndel de HAVO TOP (klas 4 en 5 ) gedaan en bijzonder veel plezier met hem gehad. Het was de tijd van een unieke staking op school, weinig les, veel plezier en uiteindelijk samen toch het diploma gehaald.(een kleine 50 jaar geleden!!)
Nadien heb ik hem nog regelmatig als journalist van de krant ontmoet en daarna is ieder zijn eigen weg gegaan.
Ik herinner hem als een heel hartelijke man met een heerlijke herkenbare lach.

Veel sterkte toegewenst en koester de vele dierbare herinneringen.

Groet,
Wim Ketelaars

John Kivit - Mulitscope

Rest in peace Willem. Lang geleden mocht ik ooit een paar hele fijne gesprekken met hem hebben. Bijzondere man zoals ze nog maar weinig gemaakt worden. Sterkte aan de familie.

Ed Rohof - Robo bv

Ik leerde Willem kennen na de fusie van Kothuis en ARA. Door zijn charisma en creativiteit waren wij een heel succesvol team en eind jaren tachtig veel grote accounts binnen gehaald.
Bijzonder veel waardering voor de manier waarop hij naderhand zijn imperium heeft uitgebouwd.
Ik zal hem herrinneren als een altijd goedlachs en inspirerende vakman.

Ed Rohof
Voormalig directeur van BOVIL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond