Deel dit artikel
-

Nathalie Harari krijgt leiding over nieuw label Fremantle Nederland

Nathalie Harari gaat per 1 januari aan de slag voor Fremantle Nederland. Zij zal leiding gaan geven aan een nieuw op te richten label dat zich voornamelijk zal gaan focussen op het ontwikkelen en produceren van Factual Entertainment, Reality en VOD content.

Daarnaast neemt Harari het stokje over van Ewout Genemans, de huidige managing director van het label No Pictures Please.

Circa vijf jaar geleden is Fremantle mede-eigenaar geworden van het bedrijf No Pictures Please van Ewout Genemans. Per 1 januari 2020 zal het eigendom van No Pictures Please volledig overgaan op Fremantle en neemt Harari de taken als managing director over van Genemans.

Genemans krijgt een nieuwe, bredere rol binnen Fremantle Nederland. Hij wordt Creative Lead, hetgeen inhoudt dat hij content creatie en sales gaat doen voor zowel Blue Circle, No Pictures Please als het nieuw te lanceren label.

Nathalie Harari begon haar carrière in 1996 bij de Amsterdamse Televisiezender AT5, en produceerde daarna als Uitvoerend Producent programma’s bij Eyeworks. In 2009 startte zij, samen met Peter van der Vorst, het productiehuis Vorst Media dat zowel voor RTL, NPO als SBS programma’s maakte.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond