Deel dit artikel
-

Nederland groot vertegenwoordigd op DMexco

Tientallen Nederlandse bedrijven uit de online en creatieve industrie zijn volgende week twee dagen vertegenwoordigd op de grootste beurs voor media, tech en creatie in Europa: DMexco.

Volgende week woensdag en donderdag komen meer dan dertigduizend professionals uit de online en media-industrie naar Keulen voor de grootste vakbeurs DMexco. Dit jaar worden ruim achthonderd standhouders en 32.000 bezoekers verwacht.

Wereldspelers als Google, Adobe en Facebook zijn prominent op de beursvloer te vinden. Veel technologieleveranciers komen de nieuwigheden aan hun producten en diensten tonen.

De Nederlandse online en creatieve industrie is apart vertegenwoordigd met een stand van 150 vierkante meter. Dit Creative Holland House is een initiatief van Dutch Digital Agencies, dat met meer dan 45 Nederlandse creatieve bedrijven acte de présence geeft. Het initiatief wordt ondersteund door de Topsector Creatieve Industrie en het Ministerie van Economische Zaken.

Een belangrijk onderdeel van het Nederlandse programma is de combinatie tussen het beste van het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond