Deel dit artikel
-

Newconomy-participatie A.LS. in surseance

Newconomy -participatie A.L.S. verkeert in surseance van betaling. Dit maakte Newconomy gisteravond bekend. Tevens kondigde het aan dat de bekendmaking van de definitieve jaarcijfers is uitgesteld tot na 20 april. Newconomy nam in 1999 voor een bedrag van 400 duizend euro een belang van 30,1 procent in A.L.S, dat de logistiek voor internetbedrijven verzorgt.

A.L.S. is al geruime tijd actief. Het onderdeel A.L.S. Consult bestaat al tien jaar, vier jaar geleden zette het bedrijf de stap naar 'e-logistics', het verzorgen van de logistiek voor internetbedrijven. Daarnaast geeft het advies over het oplossen van logistieke problemen, met name gericht op internetbedrijven.

Newconomy zegt dat het tijdens een eerdere herwaarderingsronde al had besloten om het belang in A.L.S. tot nul af te waarderen. Newconomy verwierf in 1999 voor een bedrag van 400 duizend euro een belang van 30,1 procent in A.L.S..

Over de achtergronden van de surseance kon woordvoerder P. Kuiper van Newconomy geen nadere medelingen doen. Wat de kansen zijn op een doorstart kon hij ook niet zeggen, evenmin hoeveel mensen er bij A.L.S werken. "Het gaat voor ons slechts om een klein belang." Bij A.LS. was niemand bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond