Deel dit artikel
-

Nieuw digitaal bureau standariseert op WordPress

Digitaal productiebureau NoProtocol lanceert een nieuw fullservice WordPress bureau onder de noemer SlashSmart.

NoProtocol beantwoordt hiermee naar eigen zeggen de snelgroeiende vraag naar goed beveiligde WordPress sites en marketingoplossingen.

Opdrachten variëren van het ontwikkelen van webshops, contentplatformen en campagnesites tot marketing-automation oplossingen.

De eerste WordPress projecten zijn al uitgevoerd voor Top Gear NL, Companyinfo.nl (FD Mediagroep) en het ministerie van Sociale Zaken en Wetenschap. Klanten krijgen naast advies onder meer tools voor marketing automation en optimalisatie.

WordPress-technologie biedt grote voordelen op het vlak van gebruiksgemak, uitbreidingsmogelijkheden en kosten, zo zeggen de initiatiefnemers. Elke dag zijn duizenden ontwikkelaars bezig met verbeteringen en nieuwe aanvullingen. Wereldwijd draait één op de vier sites op WordPress.

Deel dit bericht

5 Reacties

Nathan Veenstra

Ligt het aan mij of mis ik nu in het artikel het verhaal over hun standaardisering? In de titel wordt vermeld dat ze op WordPress standaardiseren, maar hoe dan? 🙂

bert

wordpress is alleen ramp voor browsercompatibiliteit en snelheid. Snap helemaal niks van de populariteit. Soort pokemon go effect.

Jan Libbenga (Emerce)

Bedoeld wordt dat alle diensten gebaseerd zijn op WordPress.

Jos

‘Bedoeld wordt dat alle diensten gebaseerd zijn op WordPress’.

Volgens mij zijn er 10.000 bureaus in Nederland die dit doen? Wat is dan de nieuwswaarde van dit artikel? Of mis ik nog steeds iets, anders dan dat het zomer is?

Maarten

@Bert, ik vermoed dat je kennis over WordPress iets te beperkt is. De werking in verschillende browsers wordt voornamelijk bepaald door de thema’s en niet WordPress.
Overigens moet ik zeggen dat die juist overwegend erg goed is.
De snelheid is vaak ook goed, mits je uiteraard een goede bijpassende server hebt maar dat geld voor alles.

Maar kom gerust eens praten als je meer wilt weten over WordPress.

@Redactie, wat is de nieuwswaarde van dit artikel? Er zijn 10.000en bedrijven die WordPress websites opleveren?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond