Deel dit artikel
-

Nieuw directielid voor bol.com

De directie van bol.com wordt uitgebreid met Thomas Nowak. Hij wordt verantwoordelijk voor Buying & Merchandising, waarmee de webwinkel op meer integrale wijze aan category management wil doen.

Nowak treedt per 1 februari toe tot de directie. Hij wordt eindverantwoordelijk voor de omzet- en margeontwikkeling van alle afzonderlijke categorieën die de site kent. De afdeling Buying & Merchandising (D&M) is eind vorig jaar opgezet. Eigenlijk is het een samenvoeging van bestaande activiteiten als inkoop, verkoop (productmanagement) en contentverrijking.

Bol.com legt met een persbericht verder uit: ‘De B&M organisatie is opgebouwd uit category teams, bestaande uit Buyers en (Assistant) Product Managers, die worden geleid door een Category Manager. Samen zijn zij volledig omzet- en winstverantwoordelijk voor hun eigen winkel. De category teams zijn geclusterd in een aantal units.’

Nowaks management team omvat personen met de verantwoordelijkheden over voorraad/contracten, Boeken, Entertainment, Elektronica en Retail Services.

De nieuwe afdeling is opgetuigd door interim-directeur Buying & Merchandising Hidde van der Louw. Hij is per 1 februari benoemd tot adjunct-directeur Strategische Projecten.

De leiding van de bol.com-organisatie bestaat veruit uit Michel Schaeffer (marketing), Jurrie van Rooijen (IT), Huub Vermeulen (operations) en Daniël Ropers (algemeen).

Deel dit bericht

1 Reactie

Gertjan

De website heeft zich de laatste jaren waarschijnlijk mede dankzij zijn inbreng steeds verder door ontwikkeld. Ga zo door!

Gertjan, namens
http://www.studieboekenverkopen.com

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond