Deel dit artikel
-

Nieuw, groter Amerikaans kantoor voor DQ&A

Marketingbureau DQ&A Media Group verhuist in Amerika om de rappe groei van het personeelsbestand bij te benen.

Het team van Amerika-baas Eleah Portillo (foto) groeide afgelopen twee jaar van een naar twintig man. Daarom zocht en vond ze in Silicon Beach weer een nieuw kantoor. In diezelfde regio bouwen bedrijven als Facebook, Google en Yahoo hun nieuwe campussen.

‘Net als andere snelgroeiende digitale media bedrijven, is kiezen van een vestiging op de juiste locatie van cruciaal belang voor het aantrekken van het juiste personeel en voor het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen. Het openen van een kantoor in Silicon Beach onderstreept onze toonaangevende positie in het digitale ecosysteem”, zegt Rick van Boekel, CEO van DQ&A Media Group.

DQ&A uit Voorburg splitste zijn activiteiten eind vorig jaar op in twee takken: Adsimilis en DQ&A One. Vanuit de laatste divisie worden adverteerders, mediabureaus en uitgevers geholpen bij hun digitale marketing. De divisie Adsimilis is verantwoordelijk voor performance marketing, meer operationeel. Deze splitsing vond plaats om potentieel conflicterende activiteiten van elkaar te scheiden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond