Deel dit artikel
-

Bol.com betrekt nieuw hoofdkantoor in Utrecht

Het hoofdkantoor van bol.com is na vier jaar al weer te klein geworden. De webwinkel verhuist rond de jaarwisseling van het noordwesten naar het zuidwesten van Utrecht.

Precies in de drukste e-commercemaand van het jaar halen de planners van bol.com zich nog een extra logistieke uitdaging op de hals. Eind dit jaar verhuizen alle medewerkers naar WTC Papendorp waar het bedrijf achttienduizend vierkante meter kantoorruimte huurt, verspreid over twee gebouwen.

Tétris Design & Build is ingehuurd om te zorgen voor de nieuwe inrichting van de kantoren, die casco worden opgeleverd, meldt onder meer Vastgoedmarkt.nl.

Bol.com gaat van een grote kantoorvilla met statige entree naar een beter bereikbaar nieuwbouwcomplex. De nieuwe locatie is bovendien ruimtelijk gezien voorbereid op verdere groei van het aantal medewerkers. Op dit moment alleen al staan 74 lege bureaustoelen te wachten op nieuwe bezetting.

Deel dit bericht

7 Reacties

Anne

Zal ik maar een stoel komen bezetten ,want het is wel nodig bij de klantenservice zonder achter naam

Anne

Bol .com.heeft alles uitbesteed klantenservice distributie e.d. ,dus wie zitten daar?

DE ROO

IK ZOU ALS IK JULLIE WAS DE WEBSITE MAAR AAN PASSEN ALS IK EEN BESTELLING PLAATS EN ADRES PAK HIJ NIET TOCH MET IDEAL GELD INCASSEREN MAAR GELIJK ANNULEREN VREEMD BIJ FONQ EN ALLE ANDEREN KAN JE NIET EENS VERDER IN HET MENU
WAKKER WORDEN 2016

Erwin Boogert

OK BEDANKT VOOR HET DOORGEVEN IK HOOP DAT DE MENSEN VAN BOLKOM MEELEZEN GROETJES

van Deurzen

1000 kudos voor Erwin Boogert

bol.com webcare

We lezen zeker mee!

Dankjewel voor je feedback De Roo. Dit nemen we natuurlijk mee. En mochten we toch nog iets voor je kunnen betekenen bij de bestelling waar dit verkeerd is gegaan, stuur je dan een e-mail naar klantenservice@bol.com ovv je bestelnummer? We staan graag voor je klaar! Groet, Floor van bol.com

Rob Gelhard - Gelhard Beheer bv

Probeerde een kettingzaag te bestellen met een aantal bol.com cadeaubonnen, maar die werden niet geaccepteerd omdat de houdbaarheidsdatum verlopen was. Stond niet op de mail van bol.com. Gebeld met klantenservice en gevraagd hoe dat zat de medewerker Bart had geen antwoord en gooide de haak er op. Dat is bol.com service ???

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond