Deel dit artikel
-

Nieuw initiatief oprichter Relatieplanet.nl moet eind dit jaar 30.000 leden tellen

Relatie.nl, dat sinds vandaag in de lucht is en 1 december de deuren opent, wil voor het einde van dit jaar 30.000 leden hebben. Hiermee gaat eigenaar Chris van Tuijl de strijd aan met onder meer Relatieplanet, dat hij ooit verkocht aan Telegraaf Media Groep. (meer…)

Deel dit bericht

5 Reacties

van Deurzen

“Relatie.nl, dat sinds vandaag in de lucht is en 1 december de deuren opent”

Dus relatie.nl is helemaal niet in de lucht, dat is pas 1 december. Deze landingspage zag ik een paar maanden geleden ook al. Dus er is nog weinig concreets….

John

Heeft TMG weer lekker geregeld… Hier maak je toch afspraken over?

dennis

Is de doelstelling nu 30.000 leden aan het eind van het jaar door 2.500 leden per maand binnen te halen of 300.000 leden per jaar door 25.000 leden per maand binnen te halen?

Gepke

Zo ken ik ook nog wel een paar websites. Zoals deze wijvergelijken.com zou concurreren met de grootste vergelijkingsites en zal pas over een paar maanden hun deuren openen. De website is echter in september de lucht ingegaan.

Jannemiek Starkenburg

@van Deurzen
De site is nadat een geschil met De Telegraaf is bijgelegd, weer in de lucht. Er is ditmaal meer info bekend. Daar wilde ik melding van maken.

@dennis
Doelstelling is om in december 30.000 leden te hebben en daarna, in 2012, minstens 25.000 leden per maand erbij te krijgen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond