Deel dit artikel
-

Nieuwe algemeen directeur voor BCC

Herman Bramer wordt de algemeen directeur van electronicaretailer BCC. Hij was jarenlang verkoopdirecteur van beddengigant Auping.

Bramer volgt vanaf september Pascal Meire op. Onder Meire werden diverse vestigingen van de Harense Smid, Mikro-Elektro en It’s Elektronics aangekocht, maar de resultaten van de groep vielen dusdanig tegen – in het gebroken boekjaar 2015/2016 werd 9,1 miljoen euro meer verlies geleden dan in 2014 – dat men eerder dit jaar aankondigde ‘nieuwe proposities en businessmodellen’ te gaan ontwikkelen.

BCC is nog een van de weinig overgebleven elektronicazaken met fysieke winkels naast een webshop. Met name kleinere ketens hielden het afgelopen tijd voor gezien. Voor het failliete Scheer & Foppen bleek niet eens serieuze belangstelling te zijn.

Bramer krijgt dus een zware klus voor de boeg, al is het wereldje niet vreemd voor hem. Voor Auping werkte Bramer voor KPN en Dexcom, het moederbedrijf van destijds elektronicaketens Dynabyte en Dixons.

Deel dit bericht

6 Reacties

Harry

Laatste nieuws: Scheer & Foppen definitief dicht. Zelfs webwinkels niet verkocht.

http://www.nu.nl/ondernemen/4301245/winkels-elektronicaketen-scheer–foppen-definitief-dicht.html

Kritisch

BCC loopt vast op de zaken vooruit door een man aan te nemen die garant staat voor een faillissement. Dynabyte ?? Oil en Vinnigar ??

KapiteinKoek

Nietes

Frans

Tegen BCC zou ik zeggen : slaap lekker verder

wil outhuis

heer Bramer. Als oud medewerker van de firma BCC, met pensioen sinds 2001, wil ik u bedanken voor de kerstgroet en de daarbij aanwezige BCC kerstgeschenk. Veel succes en verkoop om 2018.

Wil Outhuis

Hans van de Moosdijk

Ben inmiddels 3 maanden in de slag met de klantenservice van BCC.
Tot mijn teleurstelling laten ook zij , vaste goedebklanten in de kou staan.
We gaan verder
Hans van de Moosdijk. ( 0650512751)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond