Deel dit artikel
-

Nieuwe CEO en nieuwe investeerder Troostwijk Veilingen

Europa’s grootste industriële online veilinghuis Troostwijk heeft in de persoon van Ghislaine Duijmelings een nieuwe algemeen directeur. Met geld van een nieuwe investeerder richt zij zich op internationale groei.

Duijmelings kwam, zo blijkt nu, vorige maand al over van Manutan Benelux, waar ze ook CEO was en de rebranding van het toenmalige Overtoom leidde.

De aanstelling van een nieuwe algemeen directeur is een van de twee stappen die het bedrijf zet om zijn internationale groei te bespoedigen. De tweede is het aantrekken van een nieuwe investeerder. Hartenlust Group heeft een belang van dertig procent in het veilinghuis verworven. Tegen welke waardering is niet bekend.

De leiding wil de positie van Troostwijk Auctions & Valuations in de Benelux verder te versterken en naast de veilingen ook de andere diensten als taxatie, advies, consultancy en asset management sterker op de kaart te zetten. In landen als Italië, Frankrijk, Duitsland en Spanje wil het bedrijf doorstoten naar de absolute top en werken aan verdere professionalisering van onder andere de sales en marketing.

Hartenlust is ook aandeelhouder in onder meer E-Mark.

Foto: DC Central Kitchen (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Ibink - IJA International Jewellery Auction

Troostwijk op de goede weg!

Willy lunskens

Voor maarte dank

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond